Den här webbplatsen använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Nu finns Spara och placera i appen

2018-01-24

Nu kan du återigen sköta ditt sparande i samma app som dina andra bankärenden. Funktionen Spara och placera har flyttat in i appen för privatpersoner.

Via appen för privatpersoner kan du sköta dina bankärenden när och var du vill. Skaka fram saldot, betala räkningar och håll koll på dina placeringar.

Sedan i mitten av januari finns nu funktionen Spara och placera integrerad i appen. Välj Spara och placera i huvudmenyn så kan du se en översikt över ditt sparande. Du kan också hålla koll på de värdepapper som intresserar dig mest genom dina favoritlistor och bevakningstjänster. Följ även aktuell marknadsöversikt i undermenyn Marknaden.

Behöver du hjälp att komma igång? Ring Digital support på 0771-97 75 12. Öppet alla dagar 07-23, med undantag för storhelger.

Läs mer om appen för privatpersoner

Stäng Skriv ut