Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Om Leksands Sparbank

Rättvikskontoret stor bild
Oss äger ingen. Vår vinst återinvesteras för att bygden ska blomstra. Vi är nämligen ingen vanlig bank.
Leksands Sparbank bildades 1870 som en lokal sparbank. Vårt mål är att människor och företag i bygden ska må bra och utvecklas. För verksamhetsåret 2015 sattes 3.500.000 kronor av till insatser för bygden.

Vi bryr oss om din framtid

Leksands Sparbank har en lång tradition av stort samhällsengagemang. Vi sponsrar många av bygdens ideella föreningar. Vi är aktiva i flera projekt för att näringslivet ska utvecklas. Vi engagerar oss i skola och utbildning genom att anordna utbildningar och vara delaktiga i skolprojekt.

Enda banken i världen med huvudkontor vid Siljans strand

Vi finns mitt i vår marknad och besluten är aldrig längre bort än på huvudkontoret i Leksand. Vid våra kontor i Leksand, Rättvik och Insjön finns specialister på banktjänster för privatpersoner, föreningar och företag. Vi har också specialister inom juridik, pension, försäkring och betalningslösningar. Vi hanterar kontanter vid alla våra kontor och vi har ett stort utbud av digitala tjänster.

Läs mer om oss och vad vi står för:

Bli kund - intresseanmälan

Stäng Skriv ut