Den här webbplatsen använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Privatlån – för dig som vill låna pengar

Behöver du få ett lån snabbt? Hos oss kan du låna till bil, ta ett fritids- eller medlemslån, skaffa betal- och kreditkort eller ta ett blancolån, det vill säga låna utan säkerhet. Du kan också samla dina befintliga lån hos oss för att sänka dina kostnader. Här får information om våra olika privatlån och hjälp med att räkna på din månadskostnad.

Dags att bygga om? Se vad lånet kostar

Kvinna och man sågar plankor

Dags att bygga om? Se vad lånet kostar

Kvinna och man sågar plankor

Olika sätt att låna

Lån utan säkerhet

Låna 20 000 - 500 000 kronor utan säkerhet. Räkna själv på vad din månadskostnad kan bli.

Låna till bil

Vi hjälper dig förverkliga drömmen om en ny bil. Det spelar ingen roll om bilen är ny eller begagnad – den räcker som säkerhet för lånet.

Få en roligare fritid

En avkopplande tur på vattnet, safari genom vinterlandskap eller campingliv. Genom våra fritidslån kan du finansiera köpet av båten, skotern eller husvagnen.

Betal- och kreditkort

Betala i butik och på nätet eller för över ett belopp till ditt konto i banken. Bestäm själv om du vill dela upp månadsfakturan eller betala den på en gång.

Samla lånen

Här kan du se hur mycket du kan spara på att samla dina befintliga lån och krediter hos oss.

Stäng Skriv ut