Tillsammans med BOSS - Business Women of Siljan vill Leksands Sparbank inspirera fler till ett ägande av bland annat skog, fastigheter och kapital. Genom föreläsningsserien "Vem äger Siljansbygden?" får vi träffa ALMI, Arturo Arques, WIRE Invest, Dalarna Science Park och många andra som tillsammans kommer att hjälpa oss förstå varför vi alla, både kvinnor och män, har mycket att vinna på att fler äger. 

Fyra träffar

Föreläsningsserien består av fyra träffar där vi på första träffen Vem äger Siljansbygden - hur får vi fler att äga? går igenom hur det faktiskt ser ut och diskuterar vad vi kan göra tillsammans. Vi fortsätter sen med Spara för din självständighet, Fastigheter och skog - En lönsam och långsiktig investering och avslutar med Kvinnor och företagande - starta eget företag.

Föreläsningarna riktar sig till dig som vill utveckla Siljansbygden genom att öka det lokala ägandet inom bland annat skog, fastighet och kapital. Du är välkommen som privatperson eller representant för ett företag, förening eller annan organisation.

Anmälan

www.leksandssparbank.se/vem_ager_siljansbygden kan du läsa mer om föreläsningarna och hur du anmäler dig.