Vi på Leksands Sparbank har öppet hela sommaren. Ring oss på 0247-886 00, eller skicka ett meddelande till oss här på internetbanken för att boka ett möte om du behöver rådgivning, lånelöfte eller något annat. Vi kan träffa dig över både video- och telefonsamtal. Vi har självklart också öppet på våra tre kontor i Leksand, Rättvik och Insjön men rekommenderar dig att använda våra digitala kanaler i första hand på grund av smittspridningen.

Läs mer om våra digitala tjänster på www.leksandssparbank.se/digitalatjanster

Försäkringar

Har du koll på dina försäkringar? I appen för privatpersoner kan du enkelt teckna försäkringar och se de försäkringar du redan har via oss.

Telefonbanken

Anslut dig enkelt till tjänsten Telefonbanken i appen för privatpersoner. Telefonbanken har öppet dygnet runt, alla dagar. Du legitimerar dig genom personlig kod eller genom Mobilt BankID. Telefonbanken når du på 0771-22 11 22

Semestertips från Siljansbygden

Vill du ha semestertips kan vi rekommendera några av våra inlägg på Facebook.

Sommarpepp

Vi passar även på att tipsa om vår sommarsatsning Sommarpepp som vi gör tillsammans med Siljansbygdens föreningar. Med Sommarpepp kan du testa olika aktiviteter runt omkring i bygden. Vad sägs om mountainbike i Siljansnäs, forspaddling i Dala-Floda, bågskytte i Leksand och Rättvik, Judo i Rättvik, gåfotboll i Leksand och mycket mer.

Alla aktiviteter hittar du på www.leksandssparbank.se/sommarpepp

Vi önskar dig en fantastisk sommar och hoppas vi kan börja återgå till det normala till hösten.

Soliga sommarhälsningar

Leksands Sparbank