Ni som är våra kunder gör betydligt fler ärenden på telefon och i digitala kanaler, därför jobbar de som vanligtvis finns på insjökontoret med att ge service och fixa ärenden via telefon och digitala kanaler istället.

När öppnar insjökontoret?
Hela världen vill ha ett svar på när faran med coronaviruset kommer att vara över. Vi önskar också vi kunde ge ett svar på det. Vi återkommer till er när läget är stabilare.

Från den här veckan finns det dock rådgivare som jobbar via telefon och digitala kanaler från insjökontoret, så om man absolut måste boka ett fysiskt möte så finns möjlighet att boka tid med dem. När kassan och kontanthanteringen i Insjön kommer igång igen kan vi inte svara på nu.

Ni gör det fantastiskt bra som har tålamod, sköter bankärenden på distans och respekterar de riktlinjer som finns från Folkhälsomyndigheten om att minska fysiska kontakter och att hålla avstånd till varandra, det ska ni alla ha en stor eloge för!

Tillsammans kan vi skydda varandra. Och vi fortsätter att hålla ut och hjälpa varandra tills riskerna med det här viruset är borta. Tack!