Våra medarbetare är nyckeln till vår framgång. Vi är engagerade med ett genuint intresse för våra kunder och deras bästa. Vi vet om att vi är starkare tillsammans och genom vårt samarbete skapar vi förutsättningar för en mötesplats som är välkomnande, inkluderande och levande.

Om tjänsten

Vi söker nu en Team Leader till vår Privatmarknad, en bra chans för dig som vill ta nästa steg i din utveckling. I tjänsten ingår personalansvar för våra Privat- och Premiumrådgivare på samtliga kontor (Leksand, Rättvik, Insjön).

Banken arbetar för att långsiktigt utveckla relationen till kunden utifrån kundnöjdhet, lönsamhet, risk och kundens bästa. Din roll blir att coacha medarbetarna i arbetet, säkerställa att vi har rätt bemanning samt arbeta med kundaktiviteter och proaktiv bearbetning av våra kundsegment.

Som ledare på Leksands Sparbank kommunicerar du våra visioner och översätter dem till konkreta mål för våra medarbetare. Du stöttar dem och ger dem förutsättningar att lyckas i sina uppdrag samt utveckling. Du förväntas skapa ett arbetsklimat som präglas av öppenhet, delaktighet och arbetsglädje.

Tjänsten är på heltid och gäller tillsvidare (provanställning tillämpas). Du rapporterar till vår Privatmarknadschef.

Kvalifikationer

  • Vi vill att du ska ha arbetat som rådgivare i minst tre år och det är meriterande om du har relevant akademisk examen och ledarerfarenhet
  • Du har Swedsec-licenser för Bolån och Rådgivning samt Försäkringsdistributionsrätt.
  • Du har en positiv attityd och visar ett stort engagemang
  • Du är nytänkande och har lätt att gå från ord till handling
  • Du är prestigelös, ger andra utrymme att utvecklas och är öppen för att ge och få feedback


Vad erbjuder vi dig?
Leksands Sparbank strävar efter att bli regionens mest attraktiva arbetsgivare. Vi erbjuder en arbetsplats med ett positivt arbetsklimat där vi hjälper varandra, har roligt tillsammans och utvecklas ihop. Vi arbetar även kontinuerligt för att stärka vårt hållbarhetsarbete - socialt, ekonomiskt och miljömässigt – och vi verkar dagligen för en hållbar och levande Siljansbygd.
 

Rekryteringsinformation

Maila CV och några korta rader om dig till rekrytering@leksandssparbank.se. Sista ansökningsdag är den 9 februari. Om du har frågor är du välkommen att höra av dig till Cecilia Åhlberg, Privatmarknadschef, tfn: 0247-886 22 eller Linda Gudmundsson, HR-chef, tfn: 0247-886 83.

Läs gärna mer om oss på www.leksandssparbank.se, eller i sociala medier på FacebookInstagram, eller LinkedIn

Varmt välkommen med din ansökan!