Vi berättade i somras att vi kommer att öppna ett nytt bankkontor i Lindberghallen i Djurås. Torsdag 18:e november är det dags för smygöppning med ett tillfälligt kontor i väntan på att det nya permanenta kontoret blir klart.

Till en början kommer det tillfälliga kontoret att ha öppet på torsdagar fram till jul. Du kommer att kunna träffa privatrådgivare som kan hjälpa dig med att byta bank till Leksands Sparbank, svara på frågor och lägga upp tjänster så som lån, sparande, försäkringar, Swish, BankID med mera. Utöver privatrådgivare kommer olika specialkompetenser finnas på plats vid olika dagar.

Boka gärna en tid

Vi kommer att ha öppet för bokade besök och spontanbesök i mån av tid, boka gärna en tid genom att ringa oss på 0247 886 00 eller skicka ett mail till .

Tillfälliga kontoret finns i Adelborgsalen i Lindberghallen

Det tillfälliga kontoret kommer att vara i ett av konferensrummen (Adelborgsalen). Utöver att det bemannas med rådgivare kommer även några av våra specialistkompetenser att finnas på plats enligt nedan:

 • Torsdag 18:e november kl 10-18 - privatrådgivare och föreningssamarbeten
  Klas, Alena och Maggan som är de rådgivare som kommer att jobba permanent på nya Djuråskontoret finns på plats för bokade besök och spontanbesök. Även marknadsavdelningen finns på plats för att prata om sponsring, förningssamarbeten och hur bankens vinst återinvesteras i projekt för att utveckla Gagnefs kommun. Du vet väl att vinsten återinvesteras i bygden istället för att försvinna till aktieägare nånstans långt bort när du blir kund i Leksands Sparbank? Läs mer om det vi kallar för "insatser för bygden" här.
 • Torsdag 25:e november kl 12.30-18 - privatrådgivare och familjejurist
  Privatrådgivare samt familjejurist som erbjuder hjälp med frågor som rör exempelvis samboavtal, gåvobrev och bodelningar till ett konkurrenskraftigt pris.
 • Torsdag 2:a december kl 10-18 - privat- och företagsrådgivare
  Privatrådgivare samt företagsrådgivare finns på plats för att träffa Gagnefs företagare.
 • Torsdag 9:e december kl 10-18 - privatrådgivare och försäkringsspecialist
  Privatrådgivare samt försäkringsspecialist finns på plats. Du vet väl att vi har ett brett utbud av försäkringar? Från sakförsäkringar för hem eller bil till personförsäkringar som ger trygghet för dig och din familj.
 • Torsdag 16:e december kl 10-18 - privatrådgivare och sparaspecialist
  Privatrådgivare och premium-/sparaspecialist finns på plats och bjuder bland annat på julklappstips. Det bästa du kan ge barn och ungdomar i julklapp är ett smart och långsiktigt månadssparande. Att komma igång med ett månadssparande som en naturlig del av vardagsekonomin i unga år ger trygghet, möjligheter och frihet för resten av livet. Involvera och ta gärna med barn och ungdomar så att de yngre tidigt lär sig mer om sparande och vilka möjligheter som finns.


Permanenta kontoret öppnar under våren 

Det permanenta kontoret i Djurås är tyvärr något försenat och kommer att öppna under våren 2022. Vårt bankkontor i Insjön kommer att ha öppet till och med den 15 april.

Vill du bli kund i Leksands Sparbank?

Fyll i detta formulär för att anmäla intresse att bli kund i Leksands Sparbank, vi kontaktar dig inom kort. Just nu ger vi din favoritförening  i Gagnefs kommun 500 kr i extra stöd för varje ny kund som väljer Leksands Sparbank som sin huvudbank. En familj på fyra personer ger alltså 2000 kronor i extra stöd till föreningen.