Det pratas om komponentbrist och ökade kostnader för företagen samtidigt som börsen har gått väldigt starkt sista året. Är börsen övervärderad eller ska den fortsätta upp?

 Vi välkomnar dig som är kund i Leksands Sparbank till aktiekväll onsdagen den 17 november klockan 18. 

Vi träffas digitalt via Microsoft Teams eller fysiskt på kontoret i Leksand och tittar på Aktie-tv som bland annat kommer att diskutera komponentbrist, bolagens värderingar och vilka sektorer samt bolag som kan vara intressanta att placera i. Det diskuteras också hur corona påverkat konjunkturen, bolag och den egna ekonomin och vad vi kan se framåt. Det blir även några djupdykningar i intressanta börsbolag, till exempel Trelleborg och Balder, och fonder, bland annat nya fonden Climate Impact.

Innan aktie-tv drar igång kl 18.30 får ni en halvtimme tillsammans med sparaspecialist Björn Tilander och privatrådgivare Pontus Johansson som kommer att titta närmare på Leksands Sparbanks erbjudande och tjänster för handel med fonder och aktier. 

Vi avslutar denna inbjudan med ett citat och en uppmuntran att vara långsiktiga från Björn:
"På kort sikt svänger börsen kraftigt både upp och ner, men det är den kortsiktiga risken som vi på lång sikt får betalt för. Och det ska man utnyttja med en långsiktig sparstrategi."

Vad: Aktiekväll med aktie-tv och börsanalyser
När: onsdag 17 november kl 18 till ca 19.45
Var: digitalt via Microsoft Teams eller fysiskt på Leksands Sparbanks kontor i Leksand
Hur: anmäl dig här, du får länk till digitalt möte skickat till dig vid anmälan. Vi bjuder på lättare förtäring till er som kommer fysiskt.

Varmt välkomna!