Just nu ökar smittspridningen i vår region. Vi vill därför påminna om att i första hand kontakta oss på andra sätt än att fysiskt besöka våra kontor. Vi finns på telefon 0247-886 00 och du kan skicka meddelande till oss via internetbanken där du även kan uträtta många ärenden själv.

Har du äldre anhöriga som är i riskgrupp som brukar besöka våra kontor för att uträtta sina bankärenden? Var rädda om dem!
- Om man vill hjälpa sina äldre anhöriga med bankärenden kan man boka ett möte med oss för att fixa en fullmakt. Vi kan även boka tider utanför våra ordinarie öppettider för att hjälpa de i riskgrupp med vanliga bankärenden och samtidigt minimera risken för smittspridning, hälsar privatmarknadschef Cici och Emma som du vanligtvis träffar i kundtjänst på Leksandskontoret.

Vi fortsätter att ha våra kontor i Leksand, Rättvik och Insjön öppna för alla som är friska och vi är alla noga att följa Folhälsomyndighetens rekommendationer. Välkomna att i första hand höra av er till oss eller i andra hand att komma in på våra kontor!

Glöm inte att internetbanken, mobilbanken och telefonbanken är öppna som vanligt dygnet runt.

Använd i första hand dessa kontaktvägar

  • Telefon 0247 886 00
  • Internetbanken - fixa själv eller skicka meddelande med ditt ärende
  • Telefonbanken 0771 22 11 22