Hockey med Leksands IFs flicklag

Är du nyfiken på att spela hockey och ha roligt tillsammans med oss oi flicklaget? Leksands IF vill att fler tjejer börjar lira ishockey och bjuder in till introduktionsdag med rundtur i Tegera arena och att hänga med på våra utomhusträningar under augusti och september innan vi går på is.

 

På introduktionen och rundturen 9 augusti kl 18.00 får du chansen att träffa flera tjejer ur både A-laget och flicklaget. Häng med på turen och ta första steget in i gänget! Vi berättar och ni kan ställa frågor, vi provar att skjuta lite och testa på utrustning. Tillsammans gör vi sedan en rolig rundtur i arenan. Vi kikar in i omklädningsrummen och får känna av atmosfären både i stora Tegera arena och i vår fina B-hall. Föräldrar till flickor och tjejer är såklart också välkomna på rundturen.

 

Mathias Olsson som är headcoach för damlaget och Martina Stenvall som är lagledare för flicklaget kommer att finnas på plats för att berätta mer om hur Leksands IF satsar på att få in fler tjejer i föreningen, hur man börjar spela hockey samt svara på frågor om högt och lågt.

 

Leksands IFs flicklag tränar fys utomhus under hela augusti och september, fram tills dess att isen ligger och säsongen börjar. Vill man så är man hjärtligt välkommen att hänga på gruppen! Det är ett bra tillfälle att komma in i gänget redan innan vå går på is. På fysträningen är vi tjejer mellan 6 och 14 år som tränar och har roligt ihop. Det är givetvis nivåanpassat och viktigast är gruppkänslan och att det ska vara skoj att röra på sig! 

Träningstiderna är tisdagar och torsdagar jämna veckor samt måndagar och onsdagar ojämna veckor klockan, alltid klockan 17.30. Vi kör olika veckodagar för att det inte ska krocka med andra aktiviteter varje vecka, då kan man förhoppningsvis vara med på några av tillfällena även om man har andra aktiviteter på någon av veckodagarna. Första träningstillfället är tisdag 10 augusti vecka 32. 
 

Har man frågor eller är sugen på att börja, kontakta Jan-Erik Modigs som är barn- och ungdomsansvarig 0247-64422. Man kan även kolla in Flicklagets Facebooksida, "Leksands IF Flicklaget" eller kontakta Martina Stenvall 070-201 48 77.