Meny
Samhällsengagemang
Jobba hos oss
Kontakta oss

Jobba hos oss

Leksands Sparbank är ingen vanlig bank.

Vi har inga aktieägare, istället återinvesteras vår vinst för att bygden ska blomstra. Vi bildades 1870 som en fristående lokal sparbank och är idag en av de marknadsledande i regionen med en samlad affärsvolym på ca 19,5 mdkr.

Banken har kontor i Leksand, Rättvik och Djurås med drygt 55 anställda.

Vi går till jobbet varje dag med målsättningen att leverera vänligt bemötande, snabb service och goda råd som ger oss nöjda kunder. Dessutom har vi roligt tillsammans!

Vi vet att våra kunder värdesätter en personlig kontakt och därför arbetar de flesta av oss ute på våra kontor där vi dagligen möter våra kunder.

För att kunna leva upp till kundens krav på kompetens hos våra medarbetare är utbildningsfrågor en viktig del av vårt interna utvecklingsarbete. Våra rådgivare är utbildade enligt de nya kraven på rådgivningsansvar och konsumentskydd för bankkunder.

Vi deltar alla aktivt i den årliga affärsplaneringen och är med och sätter upp våra affärsmål kommande år.

Om du som vi sätter högt värde på sparbanksidén, att arbeta för en hållbar och levande Siljansbygd där vår vinst går tillbaka till bygden, och finner glädje i att göra det bästa för våra kunder är du välkommen att söka jobb hos oss!

PS. Leksands Sparbank är anslutna till Rekryteringslots Dalarna där privata och offentliga arbetsgivare samarbetar kring kompetens och rekrytering samt erbjuder medflyttarservice. Läs gärna mer här: www.rekryteringslots.se

Praktikplats?

Är du intresserad av praktikplats, vill kontakta oss angående ett skolprojekt eller examensarbete? Välkommen med din intresseanmälan!