** Eventet är fulltecknat. Vi ser över möjligheten att ordna ytterligare ett tillfälle inom kort. Håll utkik här på webben eller i sociala kanaler. **

◾ Björn Tilander, Sparaspecialist på Leksands Sparbank kommer kort att gå igenom vad en aktie och en aktiefond är, hur börsen fungerar, hur du praktiskt kommer igång med köp av aktier och aktiefonder, vad det kostar att handla med aktier (courtage), hur du sprider risken, samt skillnaden på att öppna ett ISK och ett depåkonto. Han kommer också att förklara några begrepp som är bra att känna till och visa var du på egen hand kan fördjupa dig.

◾ Föreläsningen är kostnadsfri och alla är välkomna - inga som helst förkunskaper behövs (du behöver heller inte vara kund i banken). Vi vill dock påpeka att aktier och aktiefonder är ett högrisksparande som bör göras på lång sikt. Pengar som du investerar i aktiemarknaden bör vara sådana som du kan klara dig utan under en längre tid.

◾ Vi bjuder alla på smörgås och kaffe/te.

Tacka gärna ja i eventet på Facebook här och bjud in vänner som du tror är intresserade, men glöm inte att också anmäla dig på www.leksandssparbank.se/anmalan, eller genom att titta in på något av våra kontor, alternativt ringa vårt kundcenter på 0247 - 886 00. Begränsat antal platser. Först till kvarn.