Meny
Insatser för bygden
Jobba hos oss
Kontakta oss

Sponsring

Vi på Leksands Sparbank är stolta över att kunna stötta och samarbeta med många av bygdens föreningar ekonomiskt genom sponsring. På så sätt vill vi vara med och skapa en aktiv bygd, där det finns möjligheter till olika meningsfulla och sociala aktiviteter. Kontakta oss för att ansöka om sponsring.

Brudpiga kyrkbåtsrodd
Intresserad av sponsringsavtal?

Träffa några samarbetspartners

KAIS Mora: Huvudpartner med framtidsfokus

KAIS Mora kan stoltsera med över 500 barn och ungdomar i sin innebandyverksamhet. Nu finns dessutom ännu större möjligheter att satsa på ungdomsverksamheten, när sparbanken går in som ny huvupartner till ungdomsverksamheten. 

Ungdomar spelar ishockey i Mora IK.

Mora IK: Vi bygger långsiktigt

Mora IK:s ungdomsverksamhet gör det möjligt för över 300 barn och ungdomar att spela hockey. En nyinvigd träningshall öppnar för ytterligare möjligheter. 

Rättvik Active Week: Aktivitet och rörelseglädje

Aktivitetsveckan erbjuder vuxna och barn fler än 100 ledarledda aktiviteter genom ett och samma aktivitetsarmband. Som huvudpartner är vi med och stöttar både rörelseglädje och det lokala föreningslivet.

Seniorkul: Mer aktivitet och mindre ensamhet

Äldre som blir alltmer stillasittande och ensamma är ett problem för folkhälsan. Det ska "Seniorkul – Idrott för äldre" ändra på. Häng med det glada gänget i Rättvik på en stavgångspromenad och hör mer om projektet som får positiva hurrarop från alla inblandade.

Japansk Filmfestival: Film, mat och musik

Under Japansk Filmfestival blommar den japanska kulturen ut i Leksand. Under en fullspäckad heldag i februari vartannat år bjuds det på japansk film, god mat, musik och aktiviteter. 2024 är det dags igen. 

Våra sponsorsamarbeten

Här hittar du några av de föreningar och organisationer som vi samarbetar, eller har samarbetat med, under de senaste åren.