Är du vår nya VD?

Vi är en viktig aktör för vårt samhälle och den bygd vi verkar i. Det innebär ett stort ansvar. Nu söker vi dig som vill hjälpa oss förvalta och utveckla sparbanksidén och ta oss in i framtiden. Hur hjälper vi morgondagens kunder på ett modernt och hållbart sätt?

Att vara stolta över vårt varumärke och vår verksamhet är en viktig drivkraft för oss som jobbar här. Därför strävar vi också efter att bli regionens mest attraktiva arbetsgivare samtidigt som vi tar en tydlig och synlig plats i samhället. Som vår VD representerar du oss både lokalt och nationellt och agerar som en ambassadör för sparbanksidén och vårt varumärke.

Att vara VD hos oss är som att vara VD hos en storbank, fast bättre och roligare. Förutom att du befinner dig i styrelserummet har du också närkontakt med verkligheten. Vi söker dig som kan axla det ansvar som rollen som VD hos oss kräver. Du har någon erfarenhet från bank-/finansbranschen och är en van ledare som delegerar och kommunicerar effektivt.

Dina ledar- och personliga egenskaper är avgörande. Du ska positionera och etablera dig både internt och externt som den VD vår fina bank förtjänar. Vi räknar med att du känner för sparbanksidén och förstår det värde vi skapar för bygd och våra kunder. Du kommer att få en mycket professionell ledningsgrupp och medarbetare som förväntar sig tydlighet, utveckling och möjlighet att påverka.

Vill du veta mer? Kontakta Ulf Alexandersson, 070 – 260 50 00, på Ageniuz som vi samarbetar med i denna rekrytering. Ansök via annonsen på ageniuz.com under Lediga Jobb.

Välkommen med din ansökan!