Båda föreläsningarna är kostnadsfria och öppna för alla. Antalet platser är dock begränsat.

Frukostföreläsning:
Så möter ditt företag en hållbar framtid.

Datum: Tisdag 10 mars
Tid: 08:00 – 09:15
Plats: Leksands Sparbank, Leksand
Föreläsare: Anna Torsgården och Frida Vikström från Dalarna Science Park.

Varmt välkommen till en inspirationsföreläsning kring vad hållbart företagande innebär, varför det lönar sig och hur du kan arbeta mer hållbart i din verksamhet.

Genom ett strategiskt hållbarhetsarbete får du bättre förutsättningar till ökad vinst för ditt företag men också - för samhället, människor och miljö. Du ser till att ditt företag fortsätter vara relevant och konkurrenskraftigt när omvärld och kunder ställer nya krav. På köpet blir du del av en positiv samhällsutveckling och får ett starkare varumärke som dessutom gör dig till en mer attraktiv arbetsgivare.

På vårt frukostseminarium berättar Anna Torsgården och Frida Vikström från Dalarna Science Park mer om detta och hur man går från FN:s globala vision till praktisk handling.

Vi bjuder på frukostsmörgås och kaffe.

Föreläsningen arrangeras som en del av Näringslivsveckan i Leksands kommun och är ett samarbete mellan Leksands Sparbank och Dalarna Science Park. Den är också ett smakprov av Dalarna Science Park on Tour.

Anmäl dig så snart som möjligt här. 
Eller via telefon: 0247-886 00.
Facebookevent hittar du här. 

Varmt välkommen!

Psst. Bjud gärna in vänner/företagare till eventet som du tror kan vara intresserade. 

-----

Föreläsning:

Bashar Mustafa –

från flykting till säljchef på Morakniv.

Datum: Onsdag 11 mars
Tid: 12:15 – 13:00
Plats: Leksands Sparbank, Leksand
Föreläsare: Bashar Mustafa

Välkomna att lyssna till en inspirerande föreläsning om lyckad integration i praktiken. Bashar Mustafa kom som flykting från Irak till ett asylboende i Gesunda 2015, med sin fru och 9-månader gamla son.

Den första tiden i Gesunda var Bashar nedstämd och uppgiven men efter ett studiebesök fick han praktikplats på Morakniv, där han en tid senare blev anställd som säljchef för Mellanöstern. Inom kort hade han hjälpt Morakniv att mångdubbla sin försäljning på marknaden.

Nu har Bashar valt att gå vidare och starta eget för att hjälpa utrikes födda att få arbete i Sverige men även för att bistå svenska företag som vill ta sig in på utländska marknader.

I föreläsningen berättar Bashar mer om sin egen resa, om hans upplevelser på Morakniv, tips på vad som behövs för en lyckad integration och för att få in fler nyanlända på arbetsmarknaden - och en hel del annat.

Föreläsningen är öppen för alla och kostnadsfri. Den är också en del av Näringslivsveckan i Leksand.

Vi bjuder på matig smörgås och kaffe.

Läs mer och anmäl dig här. 
Eller via telefon: 0247-886 00.
Facebookevent hittar du här.

Bjud gärna in vänner som du tror kan vara intresserade. 

-------

Leksands Sparbanks långsiktiga mål är att verka för en hållbar och levande Siljansbygd, där kompetensförsörjning och integration är en viktig del. Vi är en fristående sparbank utan aktieägare, istället återinvesteras vinsten i bygden.

På Leksands Sparbank arbetar vi aktivt med hållbarhetsfrågor, förutom att minimera bankens och våra kunders miljöpåverkan arbetar vi även med ekonomisk och social hållbarhet. 

Läs gärna mer om vårt hållbarhetsarbete på www.leksandssparbank.se/om-oss/hallbarhet