Våra medarbetare är nyckeln till vår framgång. Vi är engagerade, med ett genuint intresse för våra kunder och deras bästa. Vi vet om att vi är starkare tillsammans, och genom vårt samarbete skapar vi förutsättningar för en mötesplats som är välkomnande, inkluderande och levande. I vardagen använder vi oss av en hel del sunt förnuft ihop med vår lokala kännedom och försöker att inte krångla till saker och ting i onödan för våra kunder.

Sommarvikarie fastighetsförvaltning

Vi söker en sommarjobbare som kan backa upp vår fastighetsförvaltare under sommaren. Det är meritande om du utfört liknade jobb tidigare, men inget krav, och du behöver ha körkort för tjänsten.

Vår fastighetsförvaltare ansvarar för inre och yttre skötsel av våra fastigheter och är bland annat kontaktperson för våra hyresgäster, hanterar tekniska verktyg och fixar med våra företagsbilar. Under sommaren är största fokus att säkerställa att Sparbanksparken håller hög standard, så det blir en hel del trädgårdsskötsel. Vi vill att du är serviceinriktad och ordningssam, samt att du tar egna initiativ och har öga för hög standard inom fastighetsskötsel.

Hos oss får du en möjlighet att utvecklas. Varmt välkommen med din ansökan!

Rekryteringsinformation

Maila CV och personligt brev till . Sista ansökningsdag är den 10 mars 2019. Urval sker löpande, så dröj inte med att skicka in din ansökan. Om du har frågor är du välkommen att höra av dig till Linda Gudmundsson, HR-chef, tfn: 0247-886 83.

#ingenvanligbank