Vem söker vi?

Vi söker en privatrådgivare som på ett lyhört och omtänksamt sätt möter våra privatkunder. Som rådgivare mot privatmarknaden ansvarar du för att långsiktigt utveckla relationen till kunden utifrån kundnöjdhet, lönsamhet, risk och kundens bästa. Du arbetar med rådgivning kring våra kunders sparande, lån, försäkringar och vardagsekonomi. På banken finns även specialister att tillgå som hjälper kunderna genom hela deras livscykel. Du gillar också att arbeta digitalt och kan på ett pedagogiskt sätt beskriva för våra kunder hur de digitala tjänsterna används.

Vi vill att du har arbetat som privatrådgivare under minst två år samt har Swedsec-licenser för Bolån och Rådgivning. Det är meriterande om du har en relevant akademisk examen och talar flera språk. Som person är du prestigelös, lösningsfokuserad och serviceinriktad. Du tycker om att proaktivt arbeta mot gemensamma mål, i team såväl som självständigt. Du har även ett stort intresse för privatekonomi och trivs i kundmötet samt har en positiv och öppen attityd.

Vad erbjuder vi dig?

Leksands Sparbank strävar efter att bli regionens mest attraktiva arbetsgivare. Vi erbjuder en arbetsplats med ett positivt arbetsklimat där vi hjälper varandra, har roligt tillsammans och utvecklas ihop. För oss är det viktigt att våra medarbetare mår bra och kan hitta en fungerande balans mellan jobb och privatliv med flexibilitet och frihet under ansvar. Dessutom blir du del av en organisation som dagligen arbetar för bygdens bästa och dess fortsatta utveckling. Vi arbetar även kontinuerligt för att stärka vårt hållbarhetsarbete - socialt, ekonomiskt och miljömässigt.

Rekryteringsinformation

Maila CV och några korta rader om dig själv till rekrytering@leksandssparbank.se, sista ansökningsdag är den 28 november. Om du har frågor är du välkommen att höra av dig till Linda Gudmundsson, HR-chef, tfn: 0247-886 83.

Tjänsten är på heltid och gäller tillsvidare (provanställning tillämpas). Du behöver kunna arbeta på alla våra kontor (Leksand, Insjön och Rättvik).

Vi ser mångfald som berikande och välkomnar alla sökande oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion, funktionsvariation och ålder.

Läs gärna mer om oss här på vår hemsida, eller följ oss i sociala medier på FacebookInstagram, eller LinkedIn

Varmt välkommen med din ansökan!