Våra medarbetare är nyckeln till vår framgång. Vi är engagerade, med ett genuint intresse för våra kunder och deras bästa. Vi vet om att vi är starkare tillsammans, och genom vårt samarbete skapar vi förutsättningar för en mötesplats som är välkomnande, inkluderande och levande. I vardagen använder vi oss av en hel del sunt förnuft ihop med vår lokala kännedom och försöker att inte krångla till saker och ting i onödan för våra kunder.

Sommarjobbare/timextra Kassa/Kundtjänst

Vi söker medarbetare till Kassa/Kundtjänst, och letar efter dig som studerar i närområdet och vill extraknäcka några timmar i veckan samt sommarjobba. Det är meriterande om du studerar ekonomi på högskolenivå, du behöver vara över 18 år och kunna jobba på våra samtliga kontor.

Våra medarbetare i Kassa/Kundtjänst är bankens ansikten utåt och skapar en välkomnande första kontakt med våra kunder. Du servar våra kunder genom att guida och hjälpa dem hitta den bästa lösningen utifrån deras förutsättningar. Vi vill att du är serviceinriktad , ordningssam, lyhörd och gillar att samarbeta med andra på ett prestigelöst sätt. Du har ett starkt självdriv, tar egna initiativ och gillar kundservice.

Rekryteringsinformation

 

Maila CV och personligt brev till . Sista ansökningsdag är den 10 mars 2019. Urval sker löpande, så dröj inte med att skicka in din ansökan. Om du har frågor är du välkommen att höra av dig till Linda Gudmundsson, HR-chef, tfn: 0247-886 83.

#ingenvanligbank