Meny
Våra tjänster
Låna pengar
Kort och betala
Spara och placera
Pension
Försäkringar
App, internetbank och BankID
Händelser i livet

Föreläsningsserien "Vem äger Siljansbygden?"

Röd stuga med utsikt över Siljan

Föreläsningsserien består av fyra träffar med olika teman under oktober och november och kommer att hållas fysiskt på Leksands Sparbanks kontor i Leksand men även digitalt via livesändningar på Leksands Sparbanks Facebooksida. Föreläsningarna modereras av Evelyn Hult från BOSS, Business women of Siljan.

Vem riktar sig föreläsningarna till?

Föreläsningarna riktar sig till dig som vill utveckla Siljansbygden genom att öka det lokala ägandet inom bland annat skog, fastighet och kapital. Du är välkommen som privatperson eller representant för ett företag, förening eller annan organisation.

Anmälan

Anmäl dig till en eller alla träffar.

Träff 1 -  "Vem äger Siljansbygden?"

Första föreläsningen hålls den 13 oktober, då får vi en övergripande bild av vilka som äger i Sverige och Dalarna. Vi träffar Almi, m.fl

Se föreläsningen i efterhand på Leksands Sparbanks Facebooksida

Träff 2 - ”Spara för din självständighet”

Andra föreläsningen hålls den 27 oktober, och handlar om hur vi genom ett bra sparande skaffar oss en självständighet och frihet. Arturo Arques, sparbankernas privatekonom guidar oss i ett självständigt sparande.

Se föreläsningen i efterhand på Leksands Sparbanks Facebooksida

Träff 3 - ”Fastigheter och skog - en lönsam och långsiktig investering”

Den tredje träffen hålls den 9 november och tittar på investeringar i fastigheter och skog. Vi träffar bland annat Ellie Eldmondt från WIRE Invest, en nytänkande investeringsgrupp för kvinnor som vill investera i fastighetsbranschen.

Se föreläsningen i efterhand på Leksands Sparbanks Facebooksida.

Träff 4 - ”Kvinnor och företagande - starta eget företag”

Den fjärde och sista träffen hålls den 24 november och lyfter företagandet i Dalarna. Hur ser jämställdheten ut? Vi träffar bland annat Almis VD Anna Rosengren och Angelica Ekholm, VD Dalarna Science Park.

Medverkande företag

Alla föreläsningar hålls på Leksands Sparbanks kontor i Leksand, eller via livesändning på Leksands Sparbanks Facebooksida.

Efter varje föreläsning finns möjlighet att mingla och diskutera med andra deltagare och föredragshållare.

Ändringar i programmet kan komma att ske. 

Anmälan

Anmäl dig till en eller alla träffar.