Hoppa till textinnehållet

Företag

Vi har ett brett utbud av produkter och tjänster för ditt företag som förenklar din vardag. Vi erbjuder rådgivning och tar fram lösningar som passar just ditt företag inom bland annat finansiering, lönehantering och betalningar. Låt oss bli din företagsbank!

Aktuellt just nu

Corona: Råd och stöd till företagare

Vi har samlat tips, råd och nyttiga länkar för dig som företagare, såväl som bankkund och privatperson, som kan komma väl till pass nu i coronavirusets spridning och påverkan.

Företagare: Integrera affärssystemet med banken

Nu kan du enkelt och billigt automatisera delar av ditt bolags administration. Niklas Karlsson på ekonomibyrån Bissacc i Mora hjälper företagare att automatisera och digitalisera delar av redovisningsarbetet. Bland annat genom att använda vår tjänst där man kopplar ihop internetbanken med affärssytemet. Spara tid du också.

Pär Matsson, företagsrådgivare på Leksands Sparbank tillsammans med Niklas Karlsson på ekonomibyrån Bissacc i Mora.

Ta genvägen - köp ett företag

Sugen på att växa? Varför inte ta genvägen via ett redan existerande bolag. Här är tipsen för dig som vill snabba på expansionen genom att köpa färdigt.

Smiling man in car

Nyhet! Tre företagspaket med lite olika innehåll

Bas, Plus och Bokför är våra tre företagspaket som innehåller smarta tjänster för en smidigare vardag. De ger dig även mer tid för företaget. Oavsett om du är en start-up eller ett företag i tillväxtfasen så finns det något som passar alla!

Pratbubbla som visar ikoner med företagspaketen Bas, Plus och Bokför

* Få de första 6 månaderna utan månadsavgift, värde 5 370kr. Bindningstid 12 månader. Erbjudandet är i samarbete med Swedbank Pay och gäller tillsvidare.

Tips och råd till dig som företagare

Bättre koll företagets ekonomi

Ta del av våra analyser samt tips och råd om det som kan var viktigt för dig i ditt företagande.

Vanliga frågor just nu

Här får du svar på frågor som ofta ställs till oss. Ta gärna en titt på svaren först. Hittar du inte svar på din fråga kan du kontakta oss för hjälp.

Digitala tjänster

Med våra digitala tjänster blir vardagen enklare. Gör dina bankärenden smidigt när det passar dig!

Swedbanks aktiekurs

SWED-A 1.18 %
150.84 SEK
2021-02-25
17:29

Nyheter

  • 2021-02-23 10:48
  • 2021-02-16 08:37
  • 2021-02-15 10:23