Hoppa till textinnehållet

Välkommen

Hur kan vi hjälpa dig?

Vi bygger om leksandssparbank.se

Vi vill att det ska vara enkelt för dig att hitta det du söker på vår webbplats. Därför byter vi nu teknisk plattform. Om du använder leksandssparbank.se ofta kanske du tycker att några sidor ser lite annorlunda ut, men det mesta är precis som innan. 

Vill du också vara med och utveckla Siljansbygden?

150 000 till TjugoSomSkapar

Tjugosomskapar ska ge företag möjlighet att växa och öka sin omsättning.

Linda Axelsson, Kirsi Frimanson och Valbona Shala har tillsammans med ett tjugotal andra företagare bildat Tjugosomskapar

Nyheter

Inga nyheter

Varning för falska samtal

Bedragare ringer och påstår att de är från banken eller polisen. De vill komma åt koder från dosan eller att du loggar in med Mobilt BankID. Om du får den här typen av samtal: Lägg genast på. Har du lämnat ut koder, kort- eller kontouppgifter? Kontakta banken på telefon eller besök närmaste bankkontor. Så skyddar du dig mot bedrägerier

Dalarnas mest nöjda bankkunder

Leksands Sparbank får högst betyg av alla banker med kontor i Dalarna i årets kundnöjdhetsundersökning från Svenskt Kvalitetsindex.

Varning för bedrägerier

Just nu ringer många bedragare och påstår att de är från banken eller polisen. Kom ihåg att aldrig lämna ut dina koder eller inloggningsuppgifter till någon.

Young woman with tattoos using laptop in the grass.

Ingen vanlig bank

De tre senaste åren har vi avsatt ca 9,8 miljoner kronor till insatser för bygden. Leksands Sparbank sponsrar också 60-talet ideella föreningar i bygden.

Skejtande tjej
Kontakta oss gärna

Kundcenter

0247-886 00

Spärrservice

08-411 10 11

Öppettider och kontor

Våra kontor

Vi svarar alla dina frågor

Hitta oss på Facebook