Meny
Samhällsengagemang
Jobba hos oss
Kontakta oss

Träffa bygdens företagare

Familj samlad runt öppen eld och lagar mat på en stekhäll från Dalum.

Dalum: Stekhällar, frihet och utomhusinspiration

Stekhällar för utomhusmatlagning blev Tobias Eklunds entré i företagsvärlden. Nu är han i redo att ta nästa steg med Dalum. Fast företagandet behöver inte gå fort. Huvudsaken är att passionen, drivkrafterna och friheten alltid hänger med.

Familj samlad runt öppen eld och lagar mat på en stekhäll från Dalum.

Skantique: Antikviteter och hantverk från Sverige till Japan

Hantverk och antikviteter från Sverige går hem i Japan. I varje fall de föremål som Yukiko Matsuzaki väljer ut. Med en ny lokal och med tydliga planer för framtiden tar hon ständigt steg framåt i sin företagsresa. 

Aktuella företagare: Familjen Collett

Ägarfamiljen bakom Sagolandet Tomteland i Mora är redo att ta nästa steg. För att växa och utvecklas har de valt att kliva på succéprogrammet Navigator. 

Aktuella företagare: Eva-Karin Lind

Det är i Dala-Floda det händer på fikafronten. Eva-Karin Lind med familj har gjort Hjort-Olârs kafé till ett populärt utflyktsmål med sina läckra bakverk.

Aktuella företagare: Strikelounge

Andreas Larsson och Jesper Jansson är de bowlande vännerna som slagit sig ihop och i december öppnade Strikelounge. Tanken är att blåsa nytt liv i bowlinghallen vid Rättviksparken.

Är du företagare?

Vi finns här för att hjälpa dig som företagare och tar fram lösningar som passar just dig och din verksamhet. Vi har produkter, tjänster och rådgivning som underlättar arbetet och vardagen – om det så handlar om sparande, finansiering, lån eller pension.

Träffa fler företagare