Meny
Våra företagstjänster
Betala och ta betalt
Företagslån och finansiera
Spara och placera
Pension och försäkring
Internetbank, app och BankID
Er verksamhet

Träffa bygdens företagare

Bygden huserar många företag och företagare som bidrar till liv, rörelse och utveckling. Här träffar vi några av dem och hälsar på i deras spännande verksamheter. 

Anders Danielsson och hans sökhundar genomför sökuppdrag i Leksand.
Inte redan kund?

Vi finns här för att hjälpa dig som företagare och tar fram lösningar som passar just dig och din verksamhet. Vi har produkter, tjänster och rådgivning som underlättar arbetet och vardagen – om det så handlar om sparande, finansiering, lån eller pension.

Säg hej till våra företagspartners!

Familj samlad runt öppen eld och lagar mat på en stekhäll från Dalum.

Frö till honung: En blommande oas i Vikarbyn

”Här försvinner stressen och man kan komma och bara sitta, det tror jag mång behöver. Det blir som lugn och ro när man sitter bland blommor och bin. Ja, folk till och med och sover", säger Katti Forslund som förverkligar sin företagardröm tillsammans med sambon Micke.

Familj samlad runt öppen eld och lagar mat på en stekhäll från Dalum.

Dala Narkotikasök: På sökuppdrag med Anders, Tuffe och Stök

”Det roligaste är att man blir så tight med hundarna. Jag umgås med dem 24-7, i och med att vi både jobbar och lever tillsammans, så man får en otrolig relation", säger Anders Danielsson som tillsammans med de högutbildade sökhundarna Tuffe och Stök utgör Dala Narkotikasök.

Malin Bladh och Camilla Roos, som driver Viik Gruppen, sitter på café i Leksand och dricker kaffe.

Kreativa festfixare med det lilla extra

Malin Bladh och Camilla Roos ser till att fixa festen riktigt ordentligt. Med dem som projektledare för bröllopet, festen eller företagseventet kan kunderna bara slappna av och njuta av allt det roliga.

Malin och Jonas Haglöf Sörbu i deras hemmakontor i Leksand, där de driver sitt företag Haglöf Ekonomi.

Digital revision med personlig service

Malin och Jonas Haglöf Sörbu har satsat digitalt från start. I sin redovisningsbyrå jobbar de med AI-verktyg och helt digitala flöden – allt för att kunna lägga sin tid på det som skapar mervärde för kunderna.

Modern verkstad med avancerad teknik

Den försynta blå industrilokalen på Tuvan i Mora döljer ett oväntat spännande inre. Här tillverkar Mora Press & Form AB avancerade produkter till kunder inom alltifrån medicinteknik till fordon.